Мені хотілося дублювати нотатку та видаляти частину текстів. Але я забув дублювати ноту. Тож більшість своїх творів я видалив випадково. Закрито до програми, і коли я повернувся до нього, я побачив, що катастрофа моя робота втрачена.
Чи є місце, де ми можемо повернутися назад у часі і вибираючи ноту з версії, як на Dropbox?