Чи видалено спільне використання віртуального дисплея в Mountain Lion?


11

Однією з чудових речей про Лева був Віртуальний дисплей, завдяки якому під час спільного використання екрана ви могли увійти як другий користувач, а не просто взяти на себе фізичний дисплей.

Насправді це було як перетворення вашого Mac у (обмежену) багатокористувацьку систему, за допомогою якої 2 людини могли одночасно входити та користуватися ним.

Під час використання функції Screen Sharing у Mountain Lion (для дослідження, чи були якісь зміни, які могли б відповісти на це питання ), я помітив, що вона, здавалося б, була видалена.

Чи є якась офіційна документація, яка показує її видалення, чи це все-таки можливо досягти, можливо, за допомогою інших утиліт, наприклад, Apple Remote Desktop?

Варто додати, що я використовую ML на обох кінцях спільного використання екрана.


1
Все ще працює для мене (підключення від системи 10.6 до ML), я збираюся опублікувати свої налаштування пізніше як відповідь.
— nohillside

Відповіді:


9

Гаразд, я придушив це. Ви все ще можете це зробити, це просто те, що спосіб, який ви робите, заснований на контексті, а не на використанні відповідної команди.

В основному, щоб використовувати віртуальний дисплей, вам потрібно кілька облікових записів користувачів на цільовій машині, і вам потрібно ввійти в цільову машину, щоб ви могли увійти вдруге за допомогою віртуального дисплея. Будь-який обліковий запис, на який ви хочете увійти, очевидно, має бути ввімкнено пов’язані права доступу. Потім виконайте таку логіку:

  • Якщо ніхто не ввійшов у цільову машину, ви завжди отримаєте дисплей апаратури, що відображає звичайний екран входу, коли ви входите з цього екрана, ви продовжуєте використовувати апаратне відображення.
  • Якщо користувач, який ви намагаєтесь увійти так, як уже ввійшов, він завжди перейде на цього користувача і продовжить використовувати апаратне відображення
  • Якщо ви ввійдете в систему з користувачем, який ще не ввійшов на дисплеї обладнання, але хтось інший є (це ключ, дисплей апаратного забезпечення повинен використовуватись хтось інший), ви отримаєте таке повідомлення та можливість використовувати віртуальний дисплей.

Вибір віртуального дисплея

Якщо ви хочете використовувати віртуальний дисплей з міркувань конфіденційності, ви не можете просто переключитися на нього так, як ви могли в 10.7, але ви можете просто залишити цільову машину з гостем, який увійшов у систему на дисплеї апаратури, щоб ви могли увійти як ваш основний користувач на віртуальний.


3

Схоже, підтримка Virtual Display все ще присутня відповідно до OS X Mountain Lion: Поділіться екраном іншого комп’ютера

Якщо хтось із користувачів уже підключений до Mac як віддалений користувач, у діалоговому вікні запитується, чи ви хочете поділитися дисплеєм з іншим віддаленим користувачем ("Надіслати дисплей") або налаштувати власний екран ("Підключення до віртуального дисплея" ”). Виберіть потрібний варіант. Якщо ви вибрали "Підключитися до віртуального дисплея", ви поділитесь Mac з іншим віддаленим користувачем, але ви не будете ділитися тим самим екраном.


Це здається дивним, якщо я прочитав це правильно, це означає, що я можу мати одного локального користувача, 1 віддаленого користувача, що ділиться тим самим екраном (все ще 1 користувач на рівні облікового запису), і лише другий віддалений користувач може використовувати віртуальний дисплей? Якщо раніше був варіант меню для переходу на віртуальний дисплей, тепер, здається, це діалог, який відображається лише за наявності існуючого віддаленого з'єднання?
— stuff

0

Функціональність все ще існує. З наступними налаштуваннями

введіть тут опис зображення

будь-який користувач, який підключається з іншого Mac (або, можливо, будь-якого клієнта VNC), потрапляє безпосередньо на екран входу і може вибрати там місцевого користувача.


У мене є ці налаштування, як ви кажете, що ви підключаєтесь з 10.6, я думаю, це проблема клієнта 10.8.
— stuff

Існує також support.apple.com/kb/PH11152, але це не дуже корисно.
— nohillside
Використовуючи наш веб-сайт, ви визнаєте, що прочитали та зрозуміли наші Політику щодо файлів cookie та Політику конфіденційності.
Licensed under cc by-sa 3.0 with attribution required.