Чи можна ділитися альбомами приватно на Flickr?


9

Я розміщую свої фотографії з різних знімків та подій на Flickr (портрети, сімейні події, дитячі душові тощо). Я впорядковую свої фотографії в Альбоми, наприклад, усі кадри з об'єднання є в альбомі "Майське возз'єднання".

Що я хочу зробити

Я хочу надіслати посилання на Альбом до встановленого списку розповсюдження електронної пошти (наприклад, усіх, хто відвідав об'єднання), щоб вони могли переглянути фотографії на Flickr. Я хочу, щоб люди могли переглядати фотографії, не роблячи нічого "зайвого", як, наприклад, створити новий обліковий запис, створити пароль і т. Д. Мені це вдалося зробити досі, і люди певні фотографії переглядали Альбом.

Проблема

Коли я надсилаю посилання на Альбом до списку розповсюдження, переглядач переходить безпосередньо до альбому, який я хочу, щоб вони переглядали, але вони також мають можливість переглядати всі інші альбоми, які знаходяться на моїй сторінці Flickr. Я не хочу, щоб вони переглядали всі інші мої альбоми, лише альбом, на який я надіслав посилання.

Я спробував різні налаштування "конфіденційності" та "гостьові пропуски" тощо, які викладені в інструкціях Flickr, але мої глядачі неминуче повертаються і кажуть, що не можуть переглядати зображення чомусь. Тож я просто вдався до того, щоб все "публічно" було без будь-яких обмежень, щоб усі могли переглянути альбоми, на які я надсилаю посилання.

Все здається досить простим, і вказівки Flickr, здається, говорять, що я повинен бути в змозі зробити це досить легко. Але пробачте, можу сказати, що я мушу щось пропустити на цьому. Будь-які фахівці з Flickr там можуть допомогти мені визначити, що я роблю не так?

NET

Я хочу просто надіслати електронний лист групі людей із посиланням на "Альбом" фотографій на моїй сторінці Flickr. Хочеться, щоб вони бачили лише цей альбом - і не всі мої альбоми. Група людей змінюється залежно від фотосесії. Крім того, не хочу, щоб глядачі мали підписуватись на будь-який тип нових облікових записів тощо.


1
Якщо всі ваші фотографії є ​​загальнодоступними, усі можуть бачити всі фотографії. Ви можете створити новий обліковий запис для кожного альбому, тому важко буде знайти інші фотографії.
— ziggystar

Або просто створіть окремий обліковий запис лише для ваших сімейних фотографій, якщо це єдиний набір людей, яких ви хвилюєте.
— Девід Руус

3
Не могли б ви детальніше розібратися в тому, що відбувається з паспортами для гостей? В ідеалі ви просто встановите всі фотографії на приватні та видаєте пропуски для гостей .
— Саару Ліндесткек

Відповіді:


9

Проблема виглядає в тому, що ви просто копіюєте посилання на свій альбом, що не спрацює, якщо все позначено приватним. Вам потрібно надіслати електронний лист із піктограми "Поділитися", розташованої у верхньому правому куті, коли ви перебуваєте на домашній сторінці свого альбому - за допомогою цього засобу ви можете отримати Flickr, щоб надіслати електронний лист, або просто отримати посилання Guest Pass і самостійно скопіюйте та вставте це у свою електронну пошту. Для вашого випадку використання другий варіант, мабуть, простіший.

Це, звичайно, передбачає, що всі ваші фотографії позначені приватними, а це те, що вам потрібно, щоб хто-небудь інший не переглянув їх.


Одного разу я отримав посилання на гостьовий пропуск через звичайну електронну пошту (не Flickr), тому я припускаю, що копія, що вставляє гостьове пропускне посилання, працює.
— Saaru Lindestøkke

3

Прочитавши пропозиції, я зміг розглянути деякі варіанти, і я виявив свою проблему: надсилав посилання на альбом електронною поштою (така річ, як http://www.flickr.com/photos/ ім'я користувача / набори / номер / ), а не посилання на гостьовий пропуск (щось на зразок http://www.flickr.com/gp/ ім'я користувача / деякі символи /).

У будь-якому випадку, для мене виправлений процес: 1) Я повинен встановити ВСІ фото у ВСІХ моїх групах приватними (використовуючи функцію редагування групової партії). 2) Перейдіть до групи, до якої я хочу надати доступ. 3) Клацніть кнопку Поділитися 4) Клацніть Пропуск гостей та Приватний прапорець 5) Виріжте та вставте цю URL-адресу в електронний лист для глядачів. Одержувачі електронної пошти отримають посилання, і Flickr відкриється лише для цієї групи, і вони зможуть переглядати фотографії в цій групі нескінченно, або поки я не виберу "Закінчити" Guest Pass через параметр "Гість проходу".


Дякую за відповідь. Також слід згадати про те, щоб встановити фільтр безпеки на "Безпечний" (не обмежений), інакше ви не можете ділитися.
— Wtower

@markthomas - Це в значній мірі точна відповідь, яку я дав вам, перш ніж ви опублікували це, було б добре, якби моя відповідь була прийнята.
— Робін

0

Було б добре, якби Flickr мав можливість показати лише один альбом, щоб вибрати людей, не переглядаючи те, що здається Верховним Судом. Я виявив, що якщо натиснути одну фотографію, відобразиться URL-адреса цієї фотографії. Надіславши цю URL-адресу, людина, якій ви приватно надсилаєте її, може потім натиснути весь альбом. Задні двері, я знаю, але це працює.

Використовуючи наш веб-сайт, ви визнаєте, що прочитали та зрозуміли наші Політику щодо файлів cookie та Політику конфіденційності.
Licensed under cc by-sa 3.0 with attribution required.