Коли я видаляю контакт з Skype, чи інформується цей контакт?


7

Коли я видаляю контакт з Skype, чи інформується цей контакт?

Якщо так, чи можу я видалити, не повідомивши його?

Відповіді:


6

Якщо ви вилучите контакт зі свого Skype, він не повідомить.

Якщо ви дійсно не зацікавлені у видаленні назавжди, зверніться до цієї відповіді Як приховати (не видалити) будь-який контакт зі списку Skype? для деяких обхідних шляхів, щоб приховати користувача.


Al right, так що якщо я видаляю друга з Skype, він не буде проінформований (і я буду видалений зі списку контактів?)
— aneuryzm

@Patrick - йому доведеться видалити вас зі свого списку. Ви не можете видалити себе зі списку друзів іншої особи.
— Ramhound

1
Отже, після того, як я дав дозвіл на додавання себе, я більше не можу бути вилученим, і моя конфіденційність порушена?
— aneuryzm

1
@ Патрік Якщо ви кому-небудь повідомляєте свій номер телефону, як би ви "розблокували" їх? :) Ви можете зробити приватну інформацію публічною відразу, і немає ніяких зворотних зв'язків. ;)
— Ƭᴇcʜιᴇ007

1
Номер телефону не має моєї картини, іншої інформації я збираюся оновити, і т.д., але це не велика проблема
— aneuryzm

1

Якщо ви видалите їх, вони знатимуть, оскільки на вашому імені з'явиться знак запитання.


2
Ласкаво просимо на SuperUser.com, дякуємо за відповідь. Однак, не слід додавати до відповідей незв'язані посилання або контактну інформацію. Ви можете додати цю інформацію на сторінку свого профілю.
— Tim Radcliffe
Використовуючи наш веб-сайт, ви визнаєте, що прочитали та зрозуміли наші Політику щодо файлів cookie та Політику конфіденційності.
Licensed under cc by-sa 3.0 with attribution required.