Профіль Cisco AnyConnect постійно перезаписується


9

Я використовую Cisco AnyConnect 3.1.04059 (у Windows 7 - я адміністратор) для підключення до VPN роботи. Я знайшов профіль, який зберігається локально, який використовується клієнтом. Але коли я вношу зміни до нього (наприклад, відключення його від запуску перед входом у систему), ці зміни перезаписуються відразу після встановлення з'єднання. Як я можу запобігти цьому?


Погляньте на альтернативу OpenConnect
— Вадим

Відповіді:


11

Поля в локально збереженому профілі AnyConnect .xml не відображають локальні зміни, внесені в налаштування, керовані користувачем.

Профіль Cisco AnyConnect:

Коли кінцева точка підключається до ASA за допомогою клієнта безпечної мобільності Cisco AnyConnect, профіль, який зберігається локально, або об'єднується з оновленнями, внесеними до ASA, або додається новий файл, якщо файл .xml відсутній / видалений. Налаштування цього файлу .xml не розроблені для редагування в локальному масштабі та будуть перезаписані з профілем, налаштованим на ASA, після успішного підключення. Розташування профілю AnyConnect залежить від ОС, але для Windows 7:

%ProgramData%\Cisco\Cisco AnyConnect Secure Mobility Client\Profile\name.xml

Налаштування Cisco AnyConnect:

Однак є налаштування для редагування користувача, які можна змінити в інтерфейсі клієнта Cisco AnyConnect Secure Mobility Client. Зміни, внесені в інтерфейс користувача, зберігаються в окремому файлі .xml . Розташування файлу налаштувань, який можна редагувати користувача, залежить від ОС, але для Windows 7:

C:\Users\username\AppData\Local\Cisco\Cisco AnyConnect Secure Mobility Client\preferences.xml

введіть тут опис зображення

Довідка: Посібник з адміністрування AnyConnect 3.0


Мені вдалося знайти цей файл налаштувань, тоді я включив Local Lan Access. Налаштування виявилося чудово перед підключенням до роботи, але потім, після з'єднання, цей прапорець зник. І щоб перевірити це налаштування, я спробував пінірувати свій локальний настільний ПК, і не зміг. Чи є спосіб увімкнути локальний доступ від клієнта?
— Kingamoon

Це Allow local (LAN) access when using VPN (if configured)налаштування, яке залежить від конфігурації ASA. Правила брандмауера клієнта, які висуваються до клієнта, вказані на ASA і можуть не дозволити локальне спілкування, навіть якщо це поле встановлено. Якщо правила брандмауера, підсунуті до кінцевої точки, є обмежувальними, то локальний адміністратор може потенційно їх обійти, хоча я не перевіряв конкретний сценарій. Довідковий документ.
— one.time
Використовуючи наш веб-сайт, ви визнаєте, що прочитали та зрозуміли наші Політику щодо файлів cookie та Політику конфіденційності.
Licensed under cc by-sa 3.0 with attribution required.