1
Видалення “Перенесення в…” та “Показати перетворені файли” з контекстного меню uTorrent
За версією uTorrent версії 3.1.3 (і, можливо, раніше), контекстне меню містить 2 нові параметри "Перенести до ..." для переміщення завантаження на мобільний пристрій та "Показати перетворені файли" для вбудованого конверсія. Я вважаю за краще робити все управління файлами та перетвореннями вручну, а варіанти, в кращому випадку, дратують витрачені місця. Насправді …