Чи безпечно видаляти файли з мого облікового запису Dropbox, якими користувався хтось інший?


11

Друг поділився зі мною купу фотографій через мій обліковий запис DropBox, і тепер я хочу їх видалити. Файли в моєму обліковому записі відображаються як "загальні".

Мене хвилює, що якщо я видалю файли з мого облікового запису, вони також будуть видалені з його. Оскільки вони рахуються з моїм використанням, видається, що вони видаляються, але я їх створив не в першу чергу.

Чи безпечно для мене видалення файлів?

Відповіді:


10

Здається, що файли не були моїми для видалення.

Клацання правою кнопкою миші на папці відкриває контекстне меню - перший варіант якого - Параметри загальної папки . Натиснувши на цю опцію, ви побачите наступне діалогове вікно:

Параметри обміну папками Dropbox

У цьому випадку я єдиний учасник у списку, тому безпечно видалити папку. В іншій папці в списку було більше імен - людина, яка ділилася папкою в першу чергу та інші. У цьому випадку папку НЕ БЕЗПЕЧНО видаляти, як і для всіх інших.

Правильна дія тут - натиснути на опцію «Залишити папку». Ви отримуєте можливість зберігати файли на своєму комп’ютері, а потім у порядку, ваше використання зменшується на розмір файлів, які були в папці.


1
так, я навчився цього важким шляхом
— Сатьяджит Бхат

1
ця відповідь повинна мати "це НЕ БЕЗПЕЧНО ... правильна дія тут ..." і переходити до початку публікації. Це найважливіша частина і найбільш безпосередньо відповідає заголовку питання. Оскільки зараз з'являється після зображення, воно виглядає майже як виноска, мабуть, мало значення.
— matt wilkie

Варто зазначити, що Dropbox зберігає резервну копію файлів (30 днів для безкоштовних облікових записів), так що навіть у випадку їх видалення, хтось таки може їх відновити .
— Іларі Каясте
Використовуючи наш веб-сайт, ви визнаєте, що прочитали та зрозуміли наші Політику щодо файлів cookie та Політику конфіденційності.
Licensed under cc by-sa 3.0 with attribution required.